Japans restaurant Rotterdam: Shiki Sushi & Lounge

Japans restaurant Rotterdam | De Japanse keuken is in Nederland al meer dan 10 jaar bekend en nog steeds ongekend populair.

Shiki Sushi & Lounge is een uniek en modern Japans restaurant in Rotterdam. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons All you can eat Rotterdam concept en genieten van wat de Japanse keuken u te bieden heeft. Sushi is toch wel het bekendste en meest geliefde Japanse gerecht dat wij dan ook graag aan u serveren. Naast sushi kunt u natuurlijk ook genieten van andere heerlijke Japanse gerechten. 

Voor een onvergetelijk ervaring, verse sushi en andere heerlijke Japanse gerechten bent u bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam aan het juiste adres. U bent dan ook van harte welkom voor een ultieme beleving en een ware smaaksensatie.


Japans restaurant Rotterdam: Geniet van een heerlijke avond

Wilt u heerlijk genieten van een unieke sushi ervaring, een adembenemende sfeer en een prachtige locatie? Dan bent u bij Shiki Sushi & Lounge aan het juiste adres. Reserveer bij ons Japans restaurant vlak bij het centrum van Rotterdam voor Unlimited Japanese Dining.

U kunt voor een vast laag bedrag per persoon heerlijk eten en genieten, zonder enige tijdsdruk. Het bestellen van de gerechten gaat via ons unieke tablet systeem. U geeft de bestelling rechtstreeks door aan de keuken waarna ons bedienend personeel de gerechten bij u komt brengen. Kom dus heerlijk eten bij een Japans restaurant Rotterdam oftewel, Shiki Sushi & Lounge.

Bekijk hier onze prijzen

Geniet van de heerlijkste cocktails

Bij een goed Japans restaurant in Rotterdam hoort natuurlijk ook een heerlijke cocktail. Bij Shiki Sushi & Lounge hebben we daar vanzelfsprekend rekening mee gehouden. Bij ons bestelt u naast de lekkerste Japanse hapjes en gerechten ook de lekkerste cocktails. Onze cocktails zijn afgestemd op de gerechten die wij serveren. Gezien wij voornamelijk lichte vis gerechten serveren zoals sushi, sluit een lichte aperitief cocktail zoals een Margarita of een Daiquiri ideaal aan.

Naast restaurant zijn we ook een gezellige lounge, dus als u alleen onze heerlijke cocktails wilt komen proeven dan kan dat ook.

Bekijk hier onze cocktails

Online reserveren bij Shiki Sushi & Lounge

Om het u nog makkelijker te maken kunt u bij ons direct online reserveren. Geef eenvoudig de datum, tijd en de personen variërend van 1 tot 10 aan ons door. U kunt ook reserveren via het reserveringsformulier op de website.

Voor groepen groter dan 10 personen vragen we u om contact met ons op te nemen zodat we u niet teleur hoeven te stellen. Geef bij uw reservering aan of er kinderen mee komen en van welke leeftijd. Zo kunnen we hier eventueel rekening mee houden met het neer zetten van kinderstoelen en het berekenen van de prijs.

Reserveer direct online

Of bel ons op: 010 72 00 856Shiki Sushi & Lounge is 7 dagen per week geopend

Bekijk hier de openingstijden

Japans restaurant Rotterdam

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Klik hier voor de aangepaste (Corona)huisregels

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki