Japans restaurant Rotterdam: Shiki Sushi & Lounge

Japans restaurant Rotterdam: Shiki Sushi & Lounge. De Japanse keuken is in Nederland al meer dan 10 jaar bekend en nog steeds ongekend populair. Shiki Sushi & Lounge is een uniek en modern Japans restaurant in Rotterdam. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons All you can eat Rotterdam concept en genieten van wat de Japanse keuken u te bieden heeft. Sushi is toch wel het bekendste en meest geliefde Japanse gerecht dat wij dan ook graag aan u serveren. Naast sushi kunt u natuurlijk ook genieten van andere heerlijke Japanse gerechten.  Voor een onvergetelijk ervaring, verse sushi en andere heerlijke Japanse gerechten bent u bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam aan het juiste adres. U bent dan ook van harte welkom voor een ultieme beleving en een ware smaaksensatie.

Geniet van een heerlijke avond

Wilt u heerlijk genieten van een unieke sushi ervaring, een adembenemende sfeer en een prachtige locatie? Dan bent u bij Shiki Sushi & Lounge aan het juiste adres. Reserveer bij ons Japans restaurant vlak bij het centrum van Rotterdam voor Unlimited Japanese Dining. U kunt voor een vast laag bedrag per persoon heerlijk eten en genieten, zonder enige tijdsdruk. Het bestellen van de gerechten gaat via ons unieke tablet systeem. U geeft de bestelling rechtstreeks door aan de keuken waarna ons bedienend personeel de gerechten bij u komt brengen. Kom dus heerlijk eten bij een Japans restaurant Rotterdam oftewel, Shiki Sushi & Lounge.

 

Japans restaurant sushi

Japans eten in Rotterdam

Japans eten is onder de Nederlandse bevolking ongekend populair. Deze stijgende bekendheid is eenvoudig te verklaren, de gerechten zijn namelijk niet alleen erg lekker, ze zien er vaak ook nog is erg mooi en kleurrijk uit. Daarnaast zijn de gerechten vaak ook gezond, omdat er regelmatig met verse producten en lichte sauzen wordt gewerkt. Bent u al enthousiast over Japans eten in Rotterdam? Proef dan de lekkerste Japanse gerechten bij Shiki in Rotterdam, een bijzonder restaurant in Rotterdam.

Geniet van overheerlijke cocktails bij hét Japanse restaurant in Rotterdam

Bij een goed Japans restaurant in Rotterdam hoort natuurlijk ook een heerlijke cocktail, zoals: Palomitas de Pina. Bij Shiki Sushi & Lounge hebben we daar vanzelfsprekend rekening mee gehouden. Bij ons bestelt u naast de lekkerste Japanse hapjes en gerechten ook de lekkerste cocktails. Onze cocktails zijn afgestemd op de gerechten die wij serveren. Gezien wij voornamelijk lichte vis gerechten serveren zoals sushi, sluit een lichte aperitief cocktail zoals een Margarita of een Daiquiri ideaal aan. Naast restaurant zijn we ook een gezellige lounge, dus als u alleen onze heerlijke cocktails wilt komen proeven dan kan dat ook.

 
Bekijk hier onze cocktails

Wat heeft de Japanse Keuken voor jou te bieden?

De Japanse keuken heeft voor iedereen iets te bieden. Omdat de Japanse keuken erg breed is en vaak bekend staat om zijn wok gerechten, lopen de gerechten erg uiteen. Shiki richt zich vooral op de Japanse sushi gerechten, maar heeft ook een aantal wok gerechten op de kaart staan zoals scampi’s en chicken teriyaki. Een greep uit onze Japanse menukaart bestaande uit Miso soep, noodles of spicy chicken wings tot calafornia rols biedt voor iedereen een uitgebreide keuze uit vele gerechten. Bekijk onze menukaart, zodat u een beter inzicht krijgt in onze Japanse keuken.

Optimaal genieten

Een diner bij Shiki Sushi en Lounge staat gelijk aan een avond optimaal genieten. Neem plaats aan een van de tafels in ons sfeervolle restaurant en ervaar het zelf. Wilt u nog niet gelijk plaats nemen aan tafel maar eerst even een drankje drinken aan de bar? Geen probleem! Geniet van de lekkerste cocktails in de cocktailbar en proef een echte Japanse cocktail: de Ikigai. Een cocktail gebaseerd op Japanse Rum.

Nadat u plaats heeft genomen aan uw tafel kunt u via de tablet een keuze maken uit diverse gerechten, onze menukaart bestaat uit veel variatie. Wat betekend dat er aan keuze geen gebrek is. Het is dan ook de ideale gelegenheid om verschillende gerechten met elkaar te delen. Kom dus heerlijk Japans eten in Rotterdam, bij Shiki Sushi en Lounge.

BEKIJK HIER DE MENUKAART

Online reserveren bij Restaurant Shiki

Om het u nog makkelijker te maken kunt u bij ons direct online reserveren. Geef eenvoudig de datum, tijd en de personen variërend van 1 tot 10 aan ons door. U kunt ook reserveren via het reserveringsformulier op de website. Voor groepen groter dan 10 personen vragen we u om contact met ons op te nemen zodat we u niet teleur hoeven te stellen.

Geef bij uw reservering aan of er kinderen mee komen en van welke leeftijd. Zo kunnen we hier eventueel rekening mee houden met het neer zetten van kinderstoelen en het berekenen van de prijs.Reserveer direct online  Bel ons

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery