SHIKI sushi CATERING & EVENTS

Verras uw gasten met restaurant kwaliteit sushi van Shiki Sushi & Lounge. U kunt Shiki Catering & Events inschakelen om uw gelegenheid of event een groot succes te maken. Naast het leveren van het eten kunnen wij u ook ontzorgen met getraind bedienend personeel voor uw gezelschap of bar. Wij kunnen op maat de gewenste service leveren die u wilt voor uw event. Een luxe hapje voor bij de borrel of juist een buffet voor een georganiseerd diner op locatie? Wij kunnen het prima verzorgen voor u met professionele sushi catering op maat!

Krijg direct een goed beeld van hoe Shiki Catering & Events het aanpakt door onderstaande video te bekijken:

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte aanvragen

Bediening personeel Shiki?

GET INSPIRED

Alles wat wij in ons restaurant serveren, kunnen wij ook op locatie leveren. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en aan de hand daarvan zullen wij u adviseren om de juiste hoeveelheid te bestellen zodat u niet met veel te weinig of met veel te veel zit, maar in ieder geval genoeg! Het kan nog best lastig zijn om een goeie inschatting te maken van de juiste hoeveelheid, maar rekening moet houden met het budget en ook nog eens het beste wil bieden aan uw gasten. Wilt u helemaal zeker zijn van uw zaak? Kom dan langs bij ons in het restaurant. Want wij begrijpen als geen ander, dat het belangrijkste is dat uw gasten tevreden zijn.

Neem een kijkje in ons menu via de onderstaande knop, om te zien wat wij u zoal kunnen aanbieden.

Menukaart

Shiki Sushi Catering - Japanse Catering op maat!

Shiki Sushi Catering - Japanse Catering - ook bezorgen!

SHIKI TAKE AWAY & DELIVERY

Als u het wat laagdrempeliger wilt houden dan bieden wij als alternatief voor sushi catering ook dagelijks onze take away & delivery services aan. U kunt voor de wat kleinere gelegenheden prima uit de voeten met onze take away & delivery services. Het voordeel van deze service is dat u gelijk in onze shop kunt zien hoeveel het kost en u kunt gelijk de bestelling plaatsen voor de gewenste datum. Wij bezorgen dagelijks in heel Rotterdam en omgeving.

Klik op onderstaande knop om te kijken in ons take away & delivery omgeving.

Take-Away & Delivery

Shiki Sushi Catering - Japanse Catering - ook bezorgen!

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery