Event catering met Shiki: Van A tot Z verzorgd!

Bent u op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring voor uw volgende evenement? Zoek niet verder! Shiki Catering & Events biedt een uitgebreide event catering service die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Van luxe borrels tot zakelijke bijeenkomsten en feestelijke vieringen - wij staan klaar om uw evenement van begin tot eind te verzorgen. Lees verder en ontdek waarom Shiki de ideale keuze is voor uw cateringbehoeften!

Een smaakvolle ervaring en professionele service

Bij Shiki staat smaak centraal. Onze culinaire experts creëren verrukkelijke gerechten met verse ingrediënten en een creatieve twist. Of u nu kiest voor een uitgebreid sushi buffet, luxe hapjes, of een combinatie van diverse culinaire hoogstandjes: wij garanderen een smaakvolle ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren. 

Daarnaast streven wij naar perfectie in elke stap van het event cateringproces. Ons getrainde bedienend personeel zorgt voor een naadloze service-ervaring, zodat u zich kunt concentreren op het entertainen van uw gasten. Van setup tot opruimen: wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van een stressvrije en plezierige ervaring. 

event catering van Shiki

event catering van Shiki sush

Personalisatie op maat

Geen twee evenementen zijn hetzelfde, daarom bieden wij een event catering service die volledig aanpasbaar is aan uw wensen en behoeften. Ons ervaren team luistert naar uw ideeën en biedt advies op maat om een menu samen te stellen dat perfect aansluit bij de stijl en het thema van uw evenement. Of het nu gaat om luxe hapjes voor een chique borrel, een uitgebreid buffet voor een georganiseerd diner op locatie, of een volledig verzorgd evenement: wij zorgen ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid bestelt, zodat u niet met te veel of te weinig zit. Onze ongeëvenaarde service draagt bij aan de perfecte ambiance van uw speciale gelegenheid. 

Met Shiki Catering & Events bent u verzekerd van een event catering ervaring van topkwaliteit. Van het samenstellen van het menu tot de uitvoering op de dag zelf: wij zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Wilt u meer weten over onze event catering service? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw volgende evenement tot in de puntjes verzorgen!

event catering van Shiki sush

Offerte aanvragen

Bediening personeel Shiki?

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery