OVER SHIKI SUSHI ROTTERDAM

Restaurant Shiki Sushi en Lounge is het adres waar u onbeperkt geniet van kwalitatieve sushi zonder enige tijdsdruk. Ons restaurant is gevestigd op een centraal gelegen locatie bij het Rotterdam Alexandrium. Een avond bij restaurant Shiki Sushi & Lounge staat garant voor een avond volop genieten van de lekkerste Japanse gerechten en kleurrijke cocktails gemaakt in onze cocktailbar. De sfeer die in het restaurant heerst, in combinatie met het dynamische interieur en de relaxte loungemuziek, dragen bij aan een onvergetelijke avond. Laat u verrassen door onze Japanse sushi chefs en maak kennis met onze zaak waar de loungesfeer in de lucht hangt. Nog nooit was het zo relaxed om sushi te eten. Onbeperkt van sushi genieten, maar dan wel in stijl.

Reserveer nu

‘Het dynamische interieur van het restaurant zorgt voor een unieke sushi ervaring in Rotterdam. De ruimte is zo ingedeeld zodat elke zitplaats haar eigen beleving met zich mee brengt’
 - Yu-Jiang Zhao,
Interieur Ontwerper Shiki Sushi & Lounge

ALL-YOU-CAN-EAT SUSHI

Het All You Can Eat concept (AYCE) is al jaren lang een succes. Helaas heeft dit concept in de loop van de tijd een negatieve imago gekregen. De term ‘vreetschuur’ is nu de standaard geworden.

90% van de AYCE Japanse sushi restaurants (incl. marktleiders) focussen puur op volume en massa in een zo kort mogelijke tijd. Dit betekent dat er vaak een kantine opstelling wordt gebruikt in de all you can eat restaurants, waar personeel wordt ingezet die vaak alleen gerechten/dranken komen brengen en afruimen.

Shiki Sushi Lounge is een restaurant waar u onbeperkt kan eten. Shiki wilt het imago van 'sushi aan de lopende band' veranderen en geven onze gasten onbeperkt de tijd om te genieten van kwalitatieve sushi gerechten

Bekijk hier ons menu

all you can eat sushi rotterdam

Onze locatie in Rotterdam

Met onze vestiging in een van de meest bruisende steden van Nederland en op loopafstand van station Alexandrium is ons restaurant erg centraal gelegen. Het restaurant is gesitueerd in de gemeente Prins Alexander met om de hoek het grootste winkelcentrum van Rotterdam, het Alexandrium. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf verschillende locaties zoals Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJsel, Schiedam en Vlaardingen, maar ook de verder gelegen steden zoals Dordrecht, Breda en Den Haag liggen op ongeveer een half uur rijden vanaf onze locatie. U kunt eenvoudig bij ons parkeren bij de nabij gelegen openbare parkeergarage. 

Reserveer EEN TAFEL

Catering

Tegenwoordig brengt Shiki Sushi & Lounge ook onze restaurant kwaliteit gerechten naar uw evenement! Niet alleen leveren wij onze sushi en andere lekkernijen helemaal vers op uw eventlocatie, ook kunnen wij voorzien van getraind personeel dat uw gasten zal bedienen tijdens het feestje! Zo kunt u op elke soort gelegenheid de bezoekers verwennen met authentieke Japanse gerechten met de smaken en service die onze gasten in het restaurant ook ervaren. 

Lees meer over onze Sushi Catering

Sushi Catering bestellen bij Shiki

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery