ALL YOU CAN EAT ROTTERDAM: ONTDEK SHIKI SUSHI & LOUNGE

All you can eat Rotterdam Het all you can eat concept is al jarenlang een groot succes. Hier eet u onbeperkt sushi voor een vast bedrag. Bij Shiki Sushi & Lounge geniet u van ditzelfde concept, maar dan zonder tijdslimiet! Met het all you can eat concept maakt u kennis met alle verschillende nieuwe smaken en gerechtjes en leert u de authentieke Japanse keuken kennen. De sushi wordt vers voor u aan tafel geserveerd, terwijl u geniet van de sfeervolle ambiance in het restaurant. Onbeperkt sushi eten is nog nooit zo leuk geweest!

ALL YOU CAN EAT RESERVEREN

ALL YOU CAN EAT SUSHI IS IDEAAL OM TE DELEN

Genieten van onbeperkt verse sushi is ideaal voor grote groepen, grote eters en voor de mensen die het moeilijk vinden om te kiezen. Door de vele verschillende gerechten die u per persoon kunt bestellen is het mogelijk om de porties met al uw gezelschap te delen. Op deze manier maakt u kennis met alle verschillende specialiteiten uit de Japanse keuken. Bij Shiki Sushi & Lounge vindt u een uitgebreid aanbod aan verse sushi, maar ook de andere dagelijkse verse ingrediënten zorgen voor een smaaksensatie. 

Shiki is een Japans restaurant dat met het all you can eat concept in Rotterdam de perfecte manier biedt om gerechten met elkaar te delen. Kies voor de vertrouwde Uramaki en Nigiri, ontdek een van onze specials zoals de Nigiri Flambé of kies voor een smaakvolle zalmsalade. Daarnaast kunt u onbeperkt genieten van Aziatische gerechten zoals de Dragon roll Uramaki, Chicken Teriyaki, gefrituurde inktvis en nog veel meer lekkers. Bekijk onze menukaart voor een volledig overzicht van onze gerechten. De lekkernijen combineren met een cocktail? Daar zeggen wij geen nee tegen! Shiki Suhi & Lounge een prachtige cocktailbar waar u kunt genieten van overheerlijke cocktails.

ONBEPERKT SUSHI ETEN MET EEN UNIEKE BELEVING

Kom eens proeven bij een van de beste all you can eat restaurants in Rotterdam, en geniet van onbeperkt veel sushi. Onze koks zijn gespecialiseerd in de Japanse keuken en bieden met hun jarenlange ervaring een smaakbelevenis om nooit te vergeten. U eet hier niet alleen met uw mond, maar ook met uw ogen, alles ziet er prachtig uit. 

Maak kennis met onze zaak waar de loungesfeer in de lucht hangt. De ruimte is zo ingericht dat elke zitplaats een eigen beleving met zich mee brengt. Kiest u voor All you can eat sushi in Rotterdam dan kiest u voor dineren in stijl. Onbeperkt van sushi genieten was nog nooit zo relaxed.

all you can eat rotterdam

sushi rotterdam

HOE WERKT ALL YOU CAN EAT?

U kunt voor een vast bedrag per persoon heerlijk eten en genieten, zonder enige tijdsdruk. Als u kiest voor ons all you can eat sushi concept in Rotterdam, kunt u via ons unieke tabletsysteem bestellen. Middels onze tablets geeft u de bestelling rechtstreeks door aan de keuken waarna ons bedienend personeel de gerechten bij u komt brengen. Door dit innovatieve systeem hoeft u nooit meer lang te wachten op uw eten, en kunt u binnen een mum van tijd genieten van alles dat u besteld heeft.

Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam vinden wij het belangrijk dat u optimaal en onbeperkt van sushi kunt genieten met de 'Shiki Experience'. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Enjoy de Shiki Experience en reserveer hieronder direct uw plekje voor een avond vol onbeperkte sushi!

 

Reserveer direct online

Of bel ons op: 010 72 00 856

Shiki Sushi & Lounge is 7 dagen per week geopend

Bekijk hier de openingstijden

sushi rotterdam

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery