SHIKI LOUNGE & SUSHI | HET All YOU CAN EAT RESTAURANT ROTTERDAM 

 

Rotterdam All you can eat | Het All you can eat concept is al jarenlang een groot succes. Hier eet u zoveel als u wilt voor een vast bedrag. Met het All you can eat concept maakt u kennis met alle verschillende nieuwe smaken en gerechtjes en leert u de authentieke Japanse keuken kennen.

 

ALL YOU CAN EAT SUSHI IS IDEAAL OM TE DELEN         

Genieten van onbeperkt verse sushi is ideaal voor grote groepen, grote eters en voor de mensen die het moeilijk vinden om te kiezen. Bij Shiki Sushi & Lounge vindt u een uitgebreid aanbod aan verse sushi, maar ook de andere dagelijkse verse ingrediënten zorgen voor een smaaksensatie.

Shiki is een Japans restaurant dat met het All you can eat Rotterdam concept de perfecte manier biedt om gerechten met elkaar te delen. Kies voor de vertrouwde Uramaki en Nigiri, ontdek een van onze specials zoals de Nigiri Flambé of kies voor een smaakvolle zalmsalade. Onze koks zijn gespecialiseerd in de Japanse keuken en bieden met hun jarenlange ervaring een smaakbelevenis om nooit te vergeten. U eet hier niet alleen met uw mond, maar ook met uw ogen, alles ziet er prachtig uit. 

 

HEERLIJK GENIETEN VAN SUSHI TIJDENS EEN UNIEKE BELEVING

Kom eens proeven bij een van de beste All you can eat restaurants in Rotterdam. Maak kennis met onze zaak waar de loungesfeer in de lucht hangt. De ruimte is zo ingericht dat elke zitplaats een eigen beleving met zich mee brengt. Kiest u voor All you can eat sushi in Rotterdam dan kiest u voor dineren in stijl. Onbeperkt van sushi genieten was nog nooit zo relaxed.

 

HOE WERKT ALL YOU CAN EAT?
U kunt voor een vast bedrag per persoon heerlijk eten en genieten, zonder enige tijdsdruk. Als u kiest voor All you can eat in Rotterdam kunt u bestellen via ons unieke tablet system. Middels onze tablets geeft u de bestelling rechtstreeks door aan de keuken waarna ons bedienend personeel de gerechten bij u komt brengen. Door dit innovatieve systeem hoeft u nooit meer lang te wachten op uw eten, en kunt u binnen een mum van tijd genieten van alles dat u besteld heeft.

Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam vinden wij het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de 'Shiki Experience'. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Enjoy de Shiki Experience! 

Neem contact op

Bel Shiki
Bel Shiki
Reserveer Direct