Feestzaal in Rotterdam bij Shiki Sushi en Lounge

Bent u opzoek naar een feestzaal in Rotterdam voor bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest? Dan bent u bij Restaurant Shiki en Loungean het juiste adres. Heeft u iets speciaals te vieren? Dan horen daar natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes bij! En waar kunt u dit nu beter doen dan in ons sfeervolle restaurant. Onze geluidsinstallatie en sfeerverlichting zorgen ervoor dat uw avond onvergetelijk wordt. Wij bespreken graag al uw wensen en voorkeuren met u zodat uw feestelijke bijeenkomst helemaal naar wens verloopt. Let the party started!

Neem contact met ons op!

Onze feestlocatie

Ons restaurant is gelegen ten noordwesten van Rotterdam en is de uitgelezen plek voor het vieren van verschillende feesten. De unieke locatie is centraal gelegen bij Rotterdam Alexandrium en beschikt over verschillende ruimtes die als feestlocatie kunnen dienen. De ruimtes zijn geschikt voor verschillende gezelschappen en kunnen afzonderlijk van elkaar gehuurd worden. Zo hebben wij plek voor maximaal 300 gasten. Onze lounge beschikt over een ruimte die als perfecte feestzaal dient voor zo’n 50 tot 70 gasten. Daarnaast is ons restaurant geschikt voor 100 tot 300 gasten. De ultieme relaxte loungesfeer die in onze feestzaal hangt kan binnen no-time worden omgetoverd tot partysetting. Door gebruik te maken van een DJ of bandje en de juiste sfeerverlichting wordt uw avond compleet. Wij doen er alles aan om voor alle gasten een onvergetelijke avond te organiseren.

Bites en drinks tijdens een feestelijke avond

Op een feestelijke gelegenheid mogen smaakvolle hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken.  Wij beschikken over verschillende faciliteiten zoals een overheerlijke Japanse keuken, verschillende bars en geschikt personeel om u van lekkernijen te voorzien. Het is bij ons mogelijk uw feest te combineren met verschillende arrangementen met betrekking tot hapjes en drankjes. Onze ervaren koks maken met alle liefde de lekkerste gerechten voor u en uw feestgangers klaar, zodat u na een dansje op de muzikale deuntjes van de DJ kunt genieten van verschillende sushi gerechten. Bent u niet de grootste liefhebber van sushi? Geen probleem! Wij beschikken ook over verschillende andere cateringsmoglijkheden om uw avond compleet te maken. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om een cocktailarrangement te boeken tijdens een feestelijke avond. Geniet van de mooiste en lekkerste hapjes en drankjes! Kom langs en proef ook eens de cocktail Bloody Shogun. Uw gasten zullen deze mooie avond zeker niet vergeten.

Prijzen en mogelijkheden

De prijzen van het huren van een feestzaal lopen erg uiteen. De prijs is vaak afhankelijk van het aantal gasten die u wilt ontvangen en van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Ook het dagdeel waarop u gebruik wil maken van de feestzaal heeft invloed op prijs voor het huren van een feestzaal. Wilt u weten wat het voor u gaat kosten? Mail of bel ons dan gerust.
Bent u enthousiast geworden over het huren van een feestzaal in Rotterdam? Lees hier meer over zaalverhuur bij Shiki Sushi en Lounge of neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken zodat wij uw avond onvergetelijk kunnen maken!

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Klik hier voor de aangepaste (Corona)huisregels

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery