Zaalverhuur Rotterdam Alexander

Zaalverhuur Rotterdam | Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam serveren wij niet alleen overheerlijke sushi en cocktails, maar verhuren wij ook onze prachtige locatie. Deze schitterende locatie, gelegen in Rotterdam Alexander, is geschikt voor diverse doeleinden. Zo kunt u van donderdag tot en met zondag onze zalen huren voor verjaardagen, borrels, trouwfeesten en andere aangelegenheden. Wanneer u kiest voor de zaalverhuur bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen het lounge gedeelte, het restaurant of de gehele locatie. Het lounge gedeelte biedt ruimte voor circa 50-70 gasten, het restaurant biedt ruimte voor 100 tot 300 gasten (afhankelijk van de opstelling en keuze voor de binnen- en of buitenring) en de gehele locatie voor 300+ gasten.

Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam begrijpen wij als geen ander dat de sfeer, en vooral de experience van de locatie, veel invloed hebben op de ervaring van uw feest of andere aangelegenheid. Daarom zorgen wij elke dag opnieuw dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u vanaf binnenkomst al kunt genieten van de Shiki experience. Bent u op zoek naar een zaalverhuur in Rotterdam? En wilt u een onvergetelijke avond neerzetten? Dan bent u bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam aan het juiste adres!

Faciliteiten zaalverhuur Rotterdam

Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam bieden we verschillende faciliteiten aan. Elke ruimte beschikt over een professionele bar met volledige functionaliteiten. Door middel van onze integratie van de dynamische ruimte met technologie, is de muziek en het licht volledig op uw wensen af te stemmen. Naast deze standaard faciliteiten kunt u, wanneer u kiest voor een zaalverhuur Rotterdam bij Shiki, kiezen uit verschillende extra opties om uw evenement te faciliteren. 

  • Catering
  • Drank
  • Toegewijd personeel
  • Event Coordinator
  • Diverse geluidsapparatuur
  • Artiest / Band
  • Foto / Video crew
  • Styliste
  • Modellen

Het budget voor de zaalverhuur bij Shiki Rotterdam is sterk afhankelijk van de keuze van uw tijdsvak of dagdeel. U kunt kiezen tussen de ochtend, middag en avond tijdsvakken, waarbij de avonden uitstekend geschikt zijn voor exclusieve partijen. Staat uw voorkeur qua tijd er niet tussen? Vul dan uw voorkeur in bij de opmerkingen van uw reservering. Wij zullen er alles aan doen om uw ervaring onvergetelijk te maken.

Heeft u interesse in het huren van deze prachtige locatie? Vraag dan een offerte aan!

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Klik hier voor de aangepaste (Corona)huisregels

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki