Sushi afhalen & Bestellen in Rotterdam

Geniet thuis op de bank van de overheerlijke gerechten van Shiki Sushi en Lounge. Van samengestelde boxen tot een overheerlijke Pokébowl. Wij hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat jullie tijdens deze corona maatregelen niets van Shiki Sushi & Lounge hoeven te missen.

Wilt u sushi bestellen in Rotterdam? U kunt nu sushi bestellen bij Restaurant Shiki Lounge! Bezoek onze online shop of klik op onderstaande button.

Sushi bezorgen in Rotterdam? Met de nieuwe delivery-service is het nu mogelijk Restaurant Shiki Sushi thuis te laten bezorgen! Ervaar de Shiki experience daarom nu vanuit huis!

Ik wil sushi bestellen

Of bekijk hier onze postcodechecker.

Sushi afhalen Rotterdam

Wilt u sushi afhalen in Rotterdam? Het is mogelijk om bij ons overheerlijke sushi af te halen. Zo maken wij het mogelijk dat u, vanuit heel Nederland, kunt genieten van onze unieke dishes. Net als in ons restaurant hebben wij diverse gerechten op het afhaalmenu staan, zodat eenieder bij ons terecht kan. Zo kunt u onder andere genieten van een overheerlijke Pokébowl (in een vegetarische, vlees of vis variant), uramaki, nigiri, hosomaki, sashimi en diverse boxen en side dishes.  En, omdat wij vaak te horen krijgen dat onze desserts zo verrukkelijk zijn, hebben wij deze voor het gemak ook aan de lijst toegevoegd! Als dat geen smullen wordt... 

De bereikbaarheid

Het Prins Alexandrium is centraal gelegen en daarom per auto eenvoudig te bereiken. Met de auto rijdt u via de A20 vanaf Schiedam richting Prins Alexander. Vanaf Dordrecht en Breda rijdt u via A16 richting Rotterdam en neemt afrit s109 richting Prins Alexander. Ook met het openbaar vervoer bent u binnen no time op onze locatie aanwezig. Het metrostation en treinstation Rotterdam Alexander bevinden zich op loopafstand van ons restaurant. Dus waar wacht u nog op? Kom snel een keertje langs en geniet van een onvergetelijke avond bij Shiki Sushi en Lounge!

Sushi afhalen of bestellen in Rotterdam?

Sushi bezorgen

Om nog meer voor onze klanten te kunnen betekenen, bieden wij een speciale bezorgservice aan. Deze service zorgt ervoor dat al uw zorgen uit handen worden genomen, en de overheerlijke gerechten bij u thuis worden afgeleverd. Om deze service zo goed mogelijk te kunnen leveren, hebben wij een speciaal bezorggebied uitgestippelt. Binnen dit bezorg gebied kunt u de Sushi bestellen en Sushi laten bezorgen. Benieuwd of uw postcode binnen ons bezorggebied valt? Bekijk dan hier onze webshop voor meer informatie. 

Sushi afhalen of bestellen in Rotterdam?

Sushi bestellen

Heeft u geen zin om uit huis te gaan? Wij bieden u ook de mogelijkheid om sushi online te bestellen! Zo kunt u heerlijk thuis op uw bank blijven zitten en hoeft u niet de straat op. Hierdoor hebben wij een tevreden klant en u kunt genieten van onze overheerlijk sushigerechten. Een win-win situatie voor beide!

Maak van uw avondje thuis een uitje! Wilt u sushi bestellen? Via onderstaande button kunt u uw sushi types bestellen en kijken of uw postcode binnen het bezorggebied valt. Wij ontvangen uw bestelling met open armen!

Online sushi bestellen

Sushi bestellen of afhalen in Rotterdam?

Wij proberen u op deze manier van onze beste service te voorzien. Daarnaast hopen wij u ook weer te mogen verwelkomen in ons restaurant wanneer de Covid_19 maatregelingen worden versoepeld. Sushi bestellen? Klik op onderstaande button!

 

Ik wil sushi bestellen

Of bel ons op: 010 72 00 856

Shiki Sushi & Lounge is 7 dagen per week geopend

Prins Alexanderlaan 37a, 3068 PN Rotterdam

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery