Shiki Sushi Lounge: Dé cocktail bar van Rotterdam

 

Shiki Lounge: Een ongekende plek op een onwaarschijnlijke locatie. Ervaar de adembenemende sfeer wanneer je bij ons binnenkomt. Gelegen in Rotterdam Alexander biedt Shiki Sushi Lounge jou de perfecte avond uit. Geniet van de overheerlijke, verse sushi en cocktails, terwijl je je waant in een aangename loungesfeer. De bar, evenals de inrichting en het restaurant, zijn allebei piekfijn in orde. Wij hebben dan ook aan alles gedacht. Van de lichten tot de geluidsinstallatie. Ofwel, Shiki Sushi Lounge has it all.

Ben jij klaar voor een smaakexplosie? Kom langs bij Shiki Sushi Lounge: Cocktail bar Rotterdam! En laat al jouw zintuigen prikkelen tijdens deze onvergetlijke cocktail avond.

 

It’s all about the experience

In onze cocktailbar staat kwaliteit voorop. Alle cocktails worden dan ook met volledige overtuiging voor jou gemaakt. Kies uit het ruime aanbod van onze cocktail kaart en laat je verassen door de bijzonder lekkere smaakcombinaties. Onze kaart heeft voor ieder wat wils, van oeroude originele recepten tot nieuwe exclusieve cocktails: Wij hebben het allemaal! En, het allerbelangrijkste, de ervaring stopt niet bij de smaak. Onze bartenders genieten van het werk, en maken er dan ook graag een show van. Daarom wordt er ook aan het uiterlijk van de cocktails veel tijd besteed. Want, ook dit telt mee in de ervaring.

Cocktail bar Rotterdam Shiki

  

Een kijkje in ons assortiment

Zoals aangegeven bieden wij bij Shiki Sushi Lounge voor ieder wat wils aan. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen ‘hardlopers’ meer zijn in ons assortiment. Daarom hebben wij hieronder enkel cocktails van onze cocktailkaart voor jou uitgelicht.

 

Pornstar Martini

Zoals misschien wel bekend is vindt de zoete Pornstar Martini haar oorsprong in Australie. Deze romige cocktail staat bekend om haar subtiele, classy uitstraling. Wanneer je de Pornstar Martini besteld ervaar je een zoete, romige en fruitige smaak. Deze klassieker is dan voor veel vrouwen (en mannen) onmisbaar op de kaart.

 

Ikigai

In tegenstelling tot de zoete Pornstar Martini is de Ikigai niet bij iedereen bekend. Desalniettemin is hij in onze cocktail bar niet meer weg te slaan bij de gasten. Deze cocktail is gebaseerd op Japanse rum, en is rijk aan vanille en karamel noten. Dit resulteert in een romige, zoete maar licht zure smaakexplosie.

 

Amaretto Sour

Old but gold is onze Amaretto Sour. Simpel maar vol smaak. Hoe je de Amaretto Sour moet maken? De Amaretto Sour cocktail bestaat grotendeels uit Ameretto, en is op smaak gebracht met o.a. limoensap, eiwit, suikerwater en zoete vanille. Perfect voor sporters die opzoek zijn naar een eiwit cocktail!

cocktail bar rotterdam

‘Het dynamische interieur van het restaurant zorgt voor een unieke sushi ervaring in Rotterdam. De ruimte is zo ingedeeld zodat elke zitplaats haar eigen beleving met zich mee brengt’

 - Yu-Jiang Zhao, 
Interieur Ontwerper Shiki Sushi & Lounge

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery