SUSHI RESTAURANT NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Bent u op zoek naar een sushi restaurant in Nieuwerkerk aan den IJssel? Stop dan met zoeken! Restaurant Shiki Sushi & Lounge is uw sushi restaurant in de buurt! Vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel bent u al na slecht 10 minuten rijden bij ons prachtige restaurant. Het is gemakkelijk om ons restaurant per auto te bereiken, maar ook via het openbaar vervoer. U kunt genieten van de lekkerste sushi gerechten en de mooiste cocktails, waar tijdsdruk niet aan de orde is door ons ‘all you can eat concept’. Ontdek al het moois dat wij te bieden hebben, en laat uw smaakpupillen alvast prikkelen door een kijkje te nemen op onze menukaart!

Kunt u niet wachten om thuis onze heerlijke sushigerechten te proeven? Het is bij ons ook mogelijk om een sushi box te bestellen, dus bestel sushi vandaag nog! Wilt u sushi bestellen voor Nieuwerkerk aan den IJsel? Klik dan op onderstaande button en voer je postcode in.

Bekijk onze menukaart Ik wil sushi bestellen!

Bereikbaarheid sushi restaurant vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel

Zoekt u sushi in de buurt van Nieuwerkerk aan de IJssel? Restaurant Shiki Sushi & Lounge staat bekend om zijn centrale ligging. Het sushi restaurant is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende locaties, waaronder ook Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt ervoor kiezen om met de auto naar ons te komen, zo bent u met 10 minuten al bij ons restaurant als u via de A20 rijdt. Ook kunt u kiezen om via de Hoofdweg te rijden. Ook dan bent u al met 10 minuten bij ons restaurant. Parkeren is bij ons geen probleem! Naast ons restaurant is een openbare parkeergarage waar u zonder zorgen uw auto kwijt kunt. Wilt u toch ook nog kunnen genieten van een alcoholische versnapering tijdens of na het diner? Ons restaurant is met een steenworp afstand gelegen van het openbaar vervoer! U stapt vanaf Nieuwerkerk op de stoptrein van station Nieuwerkerk aan den IJssel. Na 1 tussenstop stapt u weer uit bij station Rotterdam Alexandrium. Vanaf deze halte loopt u binnen 3 minuten naar restaurant Shiki. Wilt u liever sushi thuis eten? U kunt bij restaurant Shiki ook sushi bestellen! 

Sushi-restaurant Nieuwerkerk aan den IJssel

All you can eat of sushi bestellen? Overal onbeperkt genieten van onze sushi!

Wij bieden u de mogelijkheid om onbeperkt te kunnen genieten van kwalitatieve sushi en de mooiste cocktails, zonder enige tijdsdruk! Ons ‘all you can eat’ concept is een ware droom die uitkomt voor echte sushiliefhebbers! Met ons uitgebreide aanbod aan verse sushi en dagelijkse verse,Japanse ingrediënten, zorgen onze beste koks ervoor dat u een waar ‘feestje in uw mond’ ervaart. Onze koks zijn gespecialiseerd in de Japanse keuken en bieden, met hun jarenlange ervaring, een bijzondere avond!

 

Wilt u ook genieten van all you can eat sushi vlakbij Nieuwerkerk aan den IJssel? Bestel dan via onderstaande knop uw overheerlijke sushi of reserveer direct uw tafel en bereid u voor op een onvergetelijke beleving. Of bel ons op: 010- 72 00 856. Wilt u liever sushi afhalen? Of wilt u liever sushi thuis eten? Klik dan op onderstaande button! 

 

RESERVEER DIRECT SUSHI BESTELLEN

Shiki Sushi & lounge adres:

Prinsalexanderlaan 37A

3068 PN Rotterdam

Keuken:
Zondag t/m donderdag: 17:00 – 22:00
Vrijdag & zaterdag: 17:00 – 23:00

Restaurant:
Maandag t/m zondag: 17:00 – 23:00

OVER SHIKI

"Shiki Sushi & Lounge is een concept dat is bedacht door een collectief van horeca professionals die niet bang zijn om een eigen identiteit te creëren op het gebied van horeca concepten."

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery