Sushi restaurant Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een Sushi restaurant in Capelle aan den IJssel? Ontdek Shiki Sushi en Lounge, het beste sushi restaurant in de buurt. Gelegen op steenworp afstand van het centrum, bereikt u ons sfeervolle restaurant binnen 10 minuten rijden. Geniet van een uitgebreide selectie sushi rolls en heerlijke Japanse gerechten, waaronder op de huid gebakken zeebaarsfilet. Bij Shiki Sushi en Lounge is er voor ieder wat wils. Bekijk onze menukaart voor een voorproefje van al het lekkers dat wij te bieden hebben!

Kunt u niet wachten om te genieten van deze heerlijke gerechten? Bestel uw sushi gemakkelijk vanuit huis in Capelle aan den IJssel! Ontdek vandaag nog ons veelzijdige menu.

 menukaart! Sushi bestellen

Ontdek de bereikbaarheid van ons sushi restaurant in Capelle

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, ons restaurant is ideaal gelegen voor gasten vanuit verschillende locaties. Gevestigd in het bruisende Prins Alexander, grenzend aan de gemeente Capelle aan den IJssel, bieden wij een ideale locatie. Of u nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer komt, ons restaurant is binnen 10 minuten bereikbaar. Met de metro bent u binnen ongeveer 20 minuten van het centrum van Capelle op station Alexander. Met slechts één overstap op metrostation Capelsebrug bent u snel gearriveerd. Combineer uw avond sushi eten met een bezoek aan het grootste overdekte winkelcentrum van Rotterdam, dat zich in de buurt van het restaurant bevindt. Een avond vol genieten!

sushi restaurant Capelle aan den IJssel

Sushi eten in Capelle aan den IJssel

Niet alleen de bereikbaarheid van ons restaurant is ideaal, ook de sfeer en de overheerlijke gerechten die wij serveren zijn onbeschrijfelijk volgens onze gasten. Bij ons kunt u onbeperkt genieten van een ruime keuze aan Japanse gerechten, bereid met liefde door onze ervaren sushi chefs. Bij ons kunt u zonder tijdsdruk onbeperkt bestellen, wat uw avond extra relaxed maakt. De sfeerverlichting en toepasselijke loungemuziek zorgen voor een bijzondere ambiance. Het dynamische interieur en moderne inrichting geven elke tafel een eigen identiteit. Wij streven ernaar om uw avond compleet te maken, zodat het een avond wordt om nooit te vergeten! Ervaar het zelf en reserveer direct bij ons sushi restaurant in Capelle aan den IJssel of neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

  
Neem contact met ons op  Reserveer direct

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery