Sushi restaurant Rotterdam: Shiki Sushi & Lounge Rotterdam

Sushi restaurant Rotterdam | Welkom bij Shiki Sushi & Lounge, uw sushi restaurant op een prachtig gelegen locatie in Rotterdam Alexander. Stap binnen en geniet van een adembenemende sfeer. Door de combinatie van de beste sushi gerechten, heerlijke cocktails en relaxte muziek creëren we voor u een onvergetelijke ervaring. U zult werkelijk versteld staan van het dynamische interieur, een plek waar dynamiek, innovatie, sfeer, belevenis en stijl centraal staan. De gehele avond kunt u bij ons in alle rust genieten van heerlijke sushi en de aangename loungesfeer. Bij Shiki Sushi & Lounge in de buurt van Rotterdam centrum kunt u voor een vast laag bedrag onbeperkt genieten van de meest heerlijke Aziatische gerechten. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten.

Voor een onvergetelijk ervaring, verse sushi soorten en andere lekkere gerechten bent u bij sushi restaurant Rotterdam oftewel, Shiki Sushi & Lounge Rotterdam aan het juiste adres. U bent dan ook van harte welkom voor een ultieme beleving en een ware smaaksensatie.

Verschillende soorten sushi bij het sushi restaurant Rotterdam:

U heeft de keuze uit verschillende soorten sushi: Uramaki, Hosomaki, Temaki, Gunkan en Nigiri. Dit is een klein gedeelte van ons uitgebreide menukaart. U kunt natuurlijk ook genieten van andere Aziatische gerechten zoals salades, kip, loempia’s, gefrituurde inktvis, cocktails en diverse soepen. Wat dacht u van de chicken teriyaki (gegrilde kipblokjes met een huisgemaakte saus) of de Dragon roll Uramaki (Uramaki met gefrituurde torpedo garnaal, avocado, spicy saus, Japanse mayonaise en masago). Kortom, bij Shiki Sushi & Lounge zijn de combinaties eindeloos, zo is er voor ieder wat wils.

Uramaki: Uramaki sushi, ook wel bekend bij de sushi liefhebbers als de “inside-out” sushi.

Bekijk onze Uramaki sushi

Temaki: Temaki sushi, oftewel de “handroll sushi”. Deze sushi herken je aan het kegelvormige uiterlijk.

Bekijk onze Temaki sushi

Nigiri: Nigiri sushi is een sushivorm waarbij een stukje vis op een bedje van rijs wordt gelegd.

Bekijk onze Nigiri sushi

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen en openingstijden van uw beste sushi restaurant Rotterdam:

Maandag t/m woensdag:

0 tot en met 3 jaar: €5,50
4 tot en met 11 jaar: €19,95
12+ jaar: €29,95

Donderdag t/m zondag:

0 tot en met 3 jaar: €5,50
4 tot en met 11 jaar: €20,95
12+ jaar: €31,95

‘Het dynamische interieur van het restaurant zorgt voor een unieke sushi ervaring in Rotterdam. De ruimte is zo ingedeeld zodat elke zitplaats haar eigen beleving met zich mee brengt’

 - Yu-Jiang Zhao, 
Interieur Ontwerper Shiki Sushi & Lounge
Keuken:
Zondag t/m donderdag: 17:00 – 22:00
Vrijdag & zaterdag: 17:00 – 23:00

Restaurant:
Maandag t/m zondag: 17:00 – 23:00

Bel Shiki
Bel Shiki
Reserveer Direct