Japans eten in Rotterdam bij Shiki Sushi & Lounge

Japans eten is onder de Nederlandse bevolking ongekend populair. Deze stijgende bekendheid is eenvoudig te verklaren, de gerechten zijn namelijk niet alleen erg lekker, ze zien er vaak ook nog is erg mooi en kleurrijk uit. Daarnaast zijn de gerechten vaak ook gezond, omdat er regelmatig met verse producten en lichte sauzen wordt gewerkt. Bent u al enthousiast over Japans eten in Rotterdam? Proef dan de lekkerste Japanse gerechten bij Shiki in Rotterdam en waan u in een wereld vol genot en eetplezier. Reserveer snel of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Waarom Japans eten in Rotterdam bij Shiki Sushi en Lounge

Shiki Sushi en Lounge is de uitgelezen plek om uw Japanse ervaring te beleven. Wij hebben een breed aanbod aan Japanse gerechten en doen er alles aan om uw ervaring onvergetelijk te maken! Ons restaurant is geheel in stijl ingericht wat ervoor zorgt dat u zich binnen no-time op uw gemak voelt. In het dynamisch ingerichte restaurant maken we gebruik van sfeerverlichting en bijpassende muziek, zodat uw ervaring compleet wordt. Daarnaast heeft Shiki een groot voordeel ten opzichte van andere all you can eat restaurants, namelijk het niet hebben van een tijdsdruk! U kunt dus zo lang als u wilt, genieten van de lekkerste gerechten.

Bekijk hier onze menukaart

Wat heeft de Japanse keuken voor jou te bieden?

De Japanse keuken heeft voor iedereen iets te bieden. Omdat de Japanse keuken erg breed is en vaak bekend staat om zijn wok gerechten, lopen de gerechten erg uiteen. Shiki richt zich vooral op de Japanse sushi gerechten, maar heeft ook een aantal wok gerechten op de kaart staan zoals scampi’s en chicken teriyaki. Een greep uit onze Japanse menukaart bestaande uit Miso soep, noodles of spicy chicken wings tot calafornia rols biedt voor iedereen een uitgebreide keuze uit vele gerechten. Bekijk onze menukaart, zodat u een beter inzicht krijgt in onze Japanse keuken.

Optimaal genieten

Een diner bij Shiki Sushi en Lounge staat gelijk aan een avond optimaal genieten. Neem plaats aan een van de tafels in ons sfeervolle restaurant en ervaar het zelf. Wilt u nog niet gelijk plaats nemen aan tafel maar eerst even een drankje drinken aan de bar? Geen probleem! Geniet van de lekkerste cocktails in de cocktailbar en proef een echte Japanse cocktail: de Ikigai. Een cocktail gebaseerd op Japanse Rum.

Nadat u plaats heeft genomen aan uw tafel kunt u via de tablet een keuze maken uit diverse gerechten, onze menukaart bestaat uit veel variatie. Wat betekend dat er aan keuze geen gebrek is. Het is dan ook de ideale gelegenheid om verschillende gerechten met elkaar te delen. Kom dus heerlijk Japans eten in Rotterdam, bij Shiki Sushi en Lounge.


Bekijk hier de menukaart

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery