Bijzondere restaurants Rotterdam

Ben jij op zoek naar bijzondere, en bovenal leuke restaurants in Rotterdam? Zoek niet verder! Restaurant Shiki Sushi en Lounge is namelijk the place to be. Ons bijzondere restaurant, gevestigd in de Prins Alexander Polder, is van alle gemakken voorzien. Gerund door een familie met een passie voor de horeca, kun je genieten van overheerlijke gerechten uit de Japanse keuken. Heb jij behoefte aan meer informatie over ons restaurant? Neem dan even contact met ons op of plaats hieronder direct een reservering!
 

Reserveer direct

Japanse keuken

De naam verklapt het eigenlijk al… De specialiteit van Shiki Sushi en Lounge is Sushi. Vanuit het hele land bezoeken mensen ons restaurant om de Shiki Experience te ervaren. Van Nigiri tot Uramaki, en niet te vergeten onze overheerlijke specials. Ons menu is met zorgvuldigheid samengesteld, zodat eenieder kan genieten. Naast de welbekende gerechten bieden wij bij Shiki Sushi en Lounge ook speciale gerechten aan. Zo hebben wij onze signature rol, de ‘Dragon Rol’ en bereiden wij diverse unieke gerechten tijdens speciale (feest)dagen.

Anders dan anders

Het all-you-can-eat concept heeft al een aardige historie, en wordt in sommige situaties geassocieerd met ‘vreetschuren’. Bij Shiki Sushi en Lounge nemen wij dit vooroordeel weg! Bij ons geniet je (zonder tijdsdruk!) van al het lekkers dat de Japanse Keuken te bieden heeft. Naast het niet hebben van een tijdsdruk zorgt ook het interieur van ons restaurant voor een bijzondere ervaring. Onze ‘lounge’ sfeer zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt en kunt genieten van het eten en je gezelschap, volledig volgens de Shiki Experience.

Benieuwd naar wat deze ervaring precies inhoud? Kom dan snel langs bij Shiki Sushi en Lounge!

Cocktailbar Rotterdam 

De Shiki Experience is niet compleet zonder onze unieke cocktails. Onze cocktailshaker staat dan ook elke avond klaar om de lekkerste cocktails te bereiden, volledig insta-proof! Alles is immers tot in de details bij ons uitgedacht. Dus, kom jij binnenkort ook genieten van onze overheerlijke Ikigai cocktail?

bijzondere-sushi-restaurant

Shiki Sushi & Lounge: Hét meest bijzondere restaurant in Rotterdam

Een ding is zeker, de Shiki Experience is een unieke ervaring die jij met jouw vrienden of familie moet hebben meegemaakt. Wij adviseren je om vooraf te reserveren vanwege de drukte. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje.

Of bel ons op: 010 72 00 856
Shiki Sushi & Lounge is 7 dagen per week geopend
Bekijk hier de openingstijden

bereikbaarheid-rotterdam-centrum-brug

Hoe zijn wij te bereiken vanaf Rotterdam Centrum?

Restaurant Shiki is erg centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf verschillende locaties, waaronder Rotterdam centrum. Ons restaurant is op verschillende manieren te bereiken. U kunt ervoor kiezen om met de auto naar Shiki te komen, u bent er dan in slechts 15 minuten wanneer u via de S109 rijdt. U kunt eenvoudig bij ons parkeren in de nabijgelegen openbare parkeergarage. Wilt u naast onze heerlijke gerechten ook genieten van onze cocktails? Kom dan met het openbaar vervoer! Met het openbaar vervoer kunt u vanaf station Blaak metrolijn B pakken richting Nesselande. Na 9 haltes stapt u uit bij halte Alexander. Vanaf deze halte loopt u binnen 3 minuten naar restaurant Shiki. U kunt ook vanaf Rotterdam Centraal de intercity richting Groningen pakken, na 8 minuutjes stapt u uit bij station Rotterdam Alexander en in slechts 5 minuten bereikt u restaurant Shiki te voet.

Reserveer direct

bereikbaarheid-rotterdam-centrum-brug

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery