Onbeperkt Sushi in Rotterdam bij Shiki Sushi & Lounge

Bij een bezoek aan Shiki Sushi & Lounge kunt u onbeperkt sushi eten in Rotterdam. Een bezoek aan ons restaurant staat garant voor een unieke beleving. Bij Shiki Sushi & Lounge kunt u onbeperkt genieten van verschillende Japanse gerechten, waaronder onze versbereide sushi. U kunt hier zoveel eten als u wilt voor een vast bedrag, zonder enige tijdsdruk. De sushi wordt vers voor u aan tafel geserveerd, terwijl u geniet van de sfeervolle ambiance in het restaurant.

ONBEPERKT SUSHI IN ROTTERDAM IS IDEAAL OM TE DELEN

Onbeperkt sushi is een ideaal concept voor grote groepen, grote eters en mensen die van afwisseling houden tijdens het diner. Door de vele verschillende gerechten die u per persoon kunt bestellen is het mogelijk om de porties met al uw gezelschap te delen. Op deze manier maakt u kennis met alle verschillende specialiteiten uit de Japanse keuken. 

Onze koks zijn gespecialiseerd in het maken sushi en laten met hun jarenlange ervaring een unieke smaaksensatie tot stand komen. Shiki Sushi & Lounge biedt verschillende gerechten aan van nigri’s tot biefstuk en van sashimi tot lamsracks, kortom: voor ieder wat wils! U kunt onbeperkt genieten van Aziatische gerechten zoals de Dragon roll Uramaki, Chicken Teriyaki, gefrituurde inktvis en nog veel meer lekkers. Bekijk onze menukaart voor een volledig overzicht van onze gerechten. Daarnaast heeft Shiki Suhi  & Lounge ook een cocktailbar waar u kunt genieten van overheerlijke cocktails.

HOE WERKT ONBEPERKT SUSHI ETEN?

U kunt voor een vaste lage prijs per persoon genieten van de heerlijkste Japanse gerechten voor een onbepaalde tijd. Als u kiest voor onbeperkt sushi in Rotterdam kunt u de gerechten naar keuze bestellen via ons unieke tabletsysteem. Doormiddel van onze tablets geeft u de bestelling rechtstreeks door aan de keuken waarna ons bedienend personeel de gerechten bij u aan tafel serveert. Met dank aan deze innovatieve manier van dineren kunt u binnen een mum van tijd genieten van al het lekkers wat voor u op tafel wordt gezet.

Bij Shiki Sushi & Lounge, op steenworp afstand van Rotterdam centrum, kunt u terecht voor een onvergetelijk ervaring, verse sushi en andere sensationele gerechten. U bent dan ook van harte welkom voor een ultieme beleving en een ware smaakexplosie.

HEERLIJK GENIETEN VAN SUSHI IN EEN UNIEKE OMGEVING

Terwijl u geniet van de overheerlijke gerechten maakt u kennis met de ongekende relaxte sfeer die in de lucht hangt. Door de verschillende sfeerlichten waar wij in het restaurant gebruik van maken dineert u volledig in Shiki Stijl. De combinatie van de moderne huisstijl en verse sushi zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Onbeperkt van sushi genieten was nog nooit zo sfeervol. Bent u ook enthousiast geworden van het onbeperkt Sushi Rotterdam concept? Reserveer dan snel of neem contact op ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Reserveer direct online

Of bel ons op: 010 72 00 856

Shiki Sushi & Lounge is 7 dagen per week geopend

Bekijk hier de openingstijden

Bel Shiki
Bel Shiki
Reserveer Direct