De feestzaal in Rotterdam bij Shiki Sushi & Lounge

Feestzaal Rotterdam | Is het tijd voor een feestje? Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam verhuren wij onze feestzaal voor verschillende aangelegenheden. Denk hierbij aan verjaardagen, afscheidsborrels, trouwerijen, etcetera. Om het feest tot een succes te maken hebben wij aan alle details gedacht. Zo verzorgen wij de lekkerste catering, maken wij overheerlijke cocktails en beschikken wij over de nieuwste technologieën. Ons ervaren personeel zal ervoor zorgen dat uw feest een dag en/of avond wordt om nooit meer te vergeten. Wanneer u gebruik wilt maken van onze locatie, heeft u daarnaast de keuze uit heel veel extra’s. Wij leveren service op maat, volledig naar uw eigen wensen.

Faciliteiten

Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam bieden wij verschillende faciliteiten aan om elk feest compleet te maken. Uiteraard beschikt bij ons elke ruimte over een professionele bar met een volledige functionaliteit. Wij kunnen met de integratie van onze dynamische ruimte met technologie de muziek en het licht volledig instellen naar uw wensen. Zo kunnen wij precies inspelen op de aangelegenheid van het feest. 

Naast deze basis voorzieningen kunt u, wanneer u gebruik maakt van onze feestzaal, kiezen voor diverse extra faciliteiten voor uw evenement. Houdt u er rekening mee dat onderstaande faciliteiten altijd in beweging zijn, afhankelijk van de periodes en aanvragen die er binnenkomen: 

  • Catering (sushi / Teppanyaki / Fingerfoor etc.)
  • Drank (cocktails / Gin Tonic / Sterke & normale dranken)
  • Toegewijd personeel (cocktailshakers / Bediening / Bar etc.)
  • Event Coördinator (trouwerijen / Modeshows / Foto en videoshoots etc.)
  • Diverse geluidsapparatuur
  • Artiest / Band (zang en Instrumentaal)
  • Foto / Video crew (inclusief montage)
  • Styliste (maatpakken / Trouwjurken etc.)
  • Modellen en figuranten

Capaciteiten

Bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam kunt u kiezen uit verschillende ruimtes. U heeft hierbij de keuze uit ons loungegedeelte, het restaurant of de gehele locatie. Houdt er rekening mee dat de capaciteit van onze feestzaal sterk afhankelijk is van de gewenste opstelling (staan en zitplaatsen). Wanneer het aantal gasten afwijkt van de keuzeopties in het formulier, dan kunt u dit aangeven bij het vragen / opmerkingen tekstvak. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de alternatieven te bespreken. Tevens kunt u tijdens het reserveren aangeven op welk dagdeel u uw feest wenst in te plannen. Houdt hierbij rekening dat de prijzen per dagdeel kunnen variëren. Ook hier heeft u de mogelijkheid om bij afwijking van de voorgestelde dagdelen een opmerking in het formulier te plaatsen.

Bereikbaarheid feestzaal Rotterdam

Gelegen in Rotterdam Alexander is onze feestzaal ideaal te bereiken. Met trein- en metrostation Alexander om de hoek en een ruim aanbod aan parkeerplaatsen op locatie, is de feestzaal toegankelijk voor al uw gasten. Tevens is een groot gedeelte van de parkeerplaatsen overdekt, waardoor uw gasten de auto’s veilig en droog kunnen parkeren.

Op zoek naar een feestzaal in Rotterdam die perfect aansluit bij al uw wensen? Maak dan hieronder snel uw reservering bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam.

RESERVEER DIRECT

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Klik hier voor de aangepaste (Corona)huisregels

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery