SHIKI SUSHI & LOUNGE - SUSHI ETEN ROTTERDAM
Hier ervaart u sushi eten in Rotterdam net even iets anders.

HET ‘SUSHI ETEN ROTTERDAM’ CONCEPT

Het All you can eat concept is al enige tijd zeer populair, maar de aanbieders hiervan worden vaak ook vermeden door de ongezellige sfeer. Wij van Shiki Sushi & lounge wilden hier verandering in brengen en dit hebben wij dan ook gedaan. Wij hebben het ultieme concept bedacht: All you can eat sushi eten in Rotterdam, in een volledig relaxte sfeer. Hoe wij hiervoor hebben gezorgd? Wij hebben het grootste nadeel van het all you can eat concept laten verdwijnen, namelijk: Tijdsdruk. Daarbij hebben wij het restaurant met een dynamisch interieur ingericht, waardoor elke tafel zijn eigen sfeer met zich meebrengt. Zit u de volgende keer ergens anders? Dan zult u deze avond weer op een hele andere manier beleven.

WAT VOEGEN WIJ TOE?

Wij presenteren u Shiki in de lounge sferen met vriendelijk personeel en huisgemaakte sushi van verse ingrediënten. U zult sushi eten in Rotterdam bij Shiki Sushi & lounge meemaken zoals u bij andere all you can eat aanbieders nog nooit heeft meegemaakt. De ultieme Shiki belevenis zonder zorgen.

Naast dit concept kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een zaal. U kunt een zaal huren van donderdag t/m zondag met verschillende doeleinden. Wij kunnen onze lichten en muziek afstemmen op uw eigen sfeer voorkeur en daarbuiten kunt u nog verschillende opties bijboeken, zodat wij u van alle gemakken kunnen voorzien. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Catering
  • Drank
  • Toegewijd personeel
  • Event Coördinator
  • Diverse geluidsapparatuur
  • Artiest/ Band
  • Foto/ Video crew
  • Styliste
  • Modellen

KOM BINNEN EN GENIET

Wij zijn 7 dagen in de week voor u geopend. Als u binnen stapt wordt u vriendelijk ontvangen door een van onze collega’s die uw jas aanneemt. Onze collega zal u vergezellen naar uw tafel waar u op de tablet een digitaal menu ontvangt en u uitleg krijgt over het concept. Op de tablet kunt u kiezen uit al onze gerechten. Geniet van de sferen en een cocktail zolang u wacht op de gerechten.

Wij bieden u 6 verschillende gangen, waar meerdere gerechten onder vallen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse voorgerechten, bijgerechten, sushi-rolls, hoofdgerechten, speciale gerechten en extra gerechten. Het is dan ook ideaal om bij ons langs te komen als u in groepen komt of houdt van delen, omdat er voor ieder wat wils is!

sushi eten rotterdam
Kom met uw gezelschap onze sushi en cocktails proeven!  

Reserveer hier Sushi bestellen

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery