Valentijnsdag bij Shiki Sushi & Lounge

De dag van de liefde is er weer bijna! Op 14 februari is Valentijnsdag, een dag waarop u uw vriend of vriendin extra liefde geeft. Er zijn heel veel activiteiten die jullie samen kunnen doen, maar u hebt het vast al een keer gehoord: liefde gaat door de maag. Bent u op zoek naar een smaakvolle en romantische date? Lees dan snel verder!

Reserveren

Een romantische avond voor Valentijnsdag

Het plannen van een Valentijnsdag date kan vaak lastig zijn. Wat voor activiteit voor uw date kunt u plannen om te laten zien dat u uw partner waardeert? Romantisch uit eten is een populaire activiteit, maar dan is de vraag: waar? Shiki Sushi Lounge vindt van het maken van fijne herinneringen belangrijk, en dan natuurlijk het liefst bij ons in het Sushi restaurant in Rotterdam. Kies dit jaar voor een romantische Valentijnsdag sushi date dat focus legt op quality-time met zijn tweeën!

valentijnsdag bij shiki

Romantische sfeer voor Valentijnsdag bij Shiki

Romantische Sushi lounge

Shiki Sushi Lounge is een all-you-can-eat lounge restaurant met stijl. Geniet van onbeperkte extravagante sushi variaties in onze loungebanken. Ontdek fusion gerechten die een moderne twist geven aan de traditionele Japanse keuken met subtiele invloeden van andere culinaire tradities. Met ons gevarieerde sushi-menu is er voor ieder wat wils,  zelfs voor liefhebbers van de Japanse keuken die liever geen vis willen. We bieden voldoende alternatieven op de menukaart, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u zorgeloos van uw Valentijnsdag date kunt genieten.

Romantische sfeer voor Valentijnsdag bij Shiki

Zin om op 14 februari mooie herinneringen te komen maken bij onze Sushi Lounge in Rotterdam Alexander? Maak dan snel een reservering. Heeft u nog bijzondere wensen voor deze romantische dag? Neem dan contact met ons op via deze pagina, dan kijken we samen hoe we de perfecte Valentijnsdag sushi date kunnen organiseren. 

Reserveren

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery