Internationale Sushi dag: Sushi eten bij Shiki

Op 18 juni 2023 breekt de favoriete dag van onze crew aan: Internationale Sushi dag! Op deze dag vieren wij ons favoriete gerecht uit de Japanse keuken. Kom jij gezellig bij ons in het restaurant Internationale Sushi dag vieren? Geniet tijdens de lunch en het diner van diverse all-you-can-eat Japanse gerechten in ons lounge restaurant in Rotterdam Oost. Dompel jezelf onder in een wereld van umami, cocktails en een classy sfeer! Eet zoveel als je wilt, zonder enige tijdsdruk.

Reserveren

Vier internationale Sushi dag bij Shiki Sushi Lounge in Rotterdam Oost. Wil je meer te weten komen over deze speciale dag, die dient als ode aan het meest bekende Japanse gerecht? Lees dan snel verder!

Internationale Sushi dag

Een speciale dag voor jouw favoriete gerecht krijg je niet zomaar! Ongeveer 10 jaar geleden heeft super Sushifan Chris DeMay bedacht dat zijn favoriete korstje een eigen evenement moest krijgen. Zo besloot hij een Facebook evenement aan te maken. Dit event trok zoveel aandacht dat de dag sindsdien ieder jaar gevierd wordt over de hele wereld.

In Nederland wordt er nog weinig aandacht besteed aan deze speciale dag. Restaurant Shiki ziet hier graag verandering in voor de toekomst. Hoewel het voor ons natuurlijk eigenlijk elke dag een feestelijke Sushi dag is, delen we dit graag met onze gasten! Wil jij dit jaar ook Internationale Sushi dag gaan vieren? Je kunt er voor kiezen om zelf Sushi te maken, echter blijkt dit vaak nog een heel karwei! Je kan daarom ook jezelf lekker in de watten leggen en kiezen voor Sushi bestellen of Sushi afhalen. Voor de laatste twee ben je bij Shiki óók aan het juiste adres. Naast dine in bieden wij namelijk ook ons menu aan voor bestellen of afhalen.

Nieuwsgierig naar de beste Sushi in Rotterdam? Kom het op 18 juni proeven in ons Sushi restaurant! Een andere datum mag natuurlijk ook ;-) 

Direct Reserveren

Lekkerste Sushi van Rotterdam

Bij Shiki serveren wij alle soorten Sushi, van maki's en uramaki's tot nigiri. In ons restaurant vind je voor ieder wat wils. Ben jij een Sushi liefhebber maar ben je niet zo fan van rauwe vis? Geen zorgen! Wij hebben uitstekende Sushi opties voor vegetariërs of gasten geen voorkeur hebben voor zeedieren. Ook voor zwangere vrouwen is het mogelijk om bij Shiki Sushi te eten, af te halen of te laten bezorgen, voor meer informatie over allergenen kun je informeren bij ons vakkundige personeel.

Sushi eten in Rotterdam centrum is een feestje. Bij Shiki lounge is dit feestje van A tot Z compleet verzorgd, de umamismaken van de Sushi en asian fusion gerechten worden gecomplimenteerd door onze uitgebreide cocktailkaart. Neem plaats op onze comfortabele loungebanken, plaats jouw bestelling via de tablet en het genieten kan beginnen! 

Nieuwsgierig naar welke Sushi soorten wij serveren in ons all-you-can-eat Sushi restaurant in Rotterdam? Bekijk deze pagina. 

Sushi bestellen en sushi bezorgen in Rotterdam

Bij restaurant Shiki zijn we van alle markten thuis. In ons restaurant in Rotterdam Oost kun je uitgebreid all-you-can-eat tafelen, zonder tijdslimiet. Daarnaast is er bij ons ook mogelijkheid tot Sushi afhalen en Sushi bezorgen. Nieuwsgierig welke gerechten wij beschikbaar hebben voor afhalen en bezorgen? Bekijk dan deze pagina. De beste Sushi van Rotterdam kun je bij Shiki van dinsdag t/m zondag afhalen of laten bezorgen (m.u.v. feestdagen). Ontdek actuele openingstijden via de contactpagina.

Al besloten dat jij vanavond Sushi van Shiki gaat eten? Bestel direct via de onderstaande knop!

bestel direct

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery