Sushi Catering Rotterdam: Ontdek Shiki!

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met Shiki Sushi Catering & Events. Naast het bezorgen van overheerlijke sushi gerechten kunnen wij ook op maat gemaakte service leveren voor uw speciale gelegenheid. Bij Shiki kunt u rekenen op heerlijke sushi catering in Rotterdam, van de beste kwaliteit! Ontdek verder hoe Shiki een op maat gemaakte sushi catering ervaring voor u kunt regelen. 

Ongeëvenaarde sushi & service

Shiki Sushi Catering & Events biedt een verfijnde sushi catering in Rotterdam met de meest professionele service. Ons toegewijde team van culinaire experts staat klaar om heerlijke sushi meesterwerken te creëren die de zintuigen prikkelen en de smaakpapillen verwennen. We streven ernaar om een onvergetelijk culinair moment te creëren voor onze klanten. Met aandacht voor detail en passie voor gastronomie brengt Shiki verse ingrediënten, creatieve presentatie en onberispelijke service.

Ons getraind bedienend personeel garandeert een naadloze service-ervaring op uw evenement, zodat u gerust met uw gasten kan genieten. Van het verzorgen van een elegant diner tot een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke viering, wij zorgen voor de setup en opruiming.  

catering rotterdam Shiki

catering rotterdam voor uw event

Sushi borrel of georganiseerd diner?

Of het nu gaat om een gezellige borrel met luxe hapjes of een uitgebreid buffet voor een georganiseerd diner op locatie, wij passen onze catering aan uw behoeften aan. Om ervoor te zorgen dat u een stressloze cateringervaring heeft, horen wij graag eerst uw wensen en aan de hand daarvan zullen wij u adviseren over de juiste hoeveelheid om te bestellen, zodat u niet met te veel of te weinig zit. Met Shiki Catering & Events als uw culinaire partner bent u ervan verzekerd dat uw evenement een ervaring van topkwaliteit zal zijn.

catering rotterdam voor uw event

Shiki Catering & Events THB Verhoef

Offerte aanvragen

Bediening personeel Shiki?

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery