Sushi Hillegersberg: Shiki Sushi & Lounge

Bent u op zoek naar goede sushi restaurants of een sushi restaurant in de buurt van Hillegersberg? Dan is restaurant Shiki Sushi & Lounge de perfecte plek. Restaurant Shiki Sushi & Lounge is hét sushi restaurant bij u in de buurt! Ons sushi restaurant ligt op nog geen 15 minuten rijden van Hillegersberg vandaan. Door onze allesomvattende menukaart, leert u op een unieke manier kennis maken met Shiki Sushi & Lounge. Oftewel, onbeperkt genieten van een grote variatie uit de Japanse keuken. Kom de gehele avond genieten van overheerlijke sushi! Kunt u niet meer wachten om onze heerlijke sushigerechten te proeven?

Wilt u sushi afhalen in de buurt of wilt u sushi bestellen? Het is bij ons ook mogelijk om sushi te bestellen én af te halen! Maak vandaag nog uw bestelling!

 

 Reserveer nu!   Bestel uw sushi nu!

Sushi eten in de buurt van Hillegersberg

Bent u op zoek naar een Japans restaurant in de buurt van Hillegersberg? Ons restaurant ligt erg centraal gelegen. Het is daarom ook gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende locaties, waaronder ook Hillegersberg. Wanneer u bij ons sushi komt eten, zorgen wij ervoor dat uw smaakpapillen op meerdere vlakken verrast zullen worden. Wat dacht u van verse sushi zoals, de Uramaki Dragon Roll? Of een van onze side-gerechten zoals, de Tori Crisp? Wij begeleiden u naar uw tafel, waarna u op de tablet een digitaal menu ontvangt en uitleg krijgt over ons concept. Al onze gerechten worden met verse ingrediënten voor u bereidt. Geniet van ons adembenemende interieur en proef een van onze overheerlijke cocktails, terwijl u wacht op de gerechten.

Sushi eten Hillegersberg

Hillegersberg sushi

Onbeperkt genieten bij restaurant Shiki Sushi & Lounge

Bij restaurant Shiki kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste sushi gerechten, waar tijdsdruk niet aan de orde is. Het all you can eat concept bij restaurant Shiki heeft dus zeker zijn voordelen. Zo zit u niet vast aan een standaard menu, hoeveelheden en aantal gasten. Het enige wat vast is, is het bedrag dat u betaalt voor het onbeperkt eten. Bij ons staat een goede prijs-kwaliteit verhouding voorop. Onze versbereide sushi zorgt ervoor dat u constant nieuwe smaken blijft ontdekken. Daarnaast zorgt de combinatie van de verschillende soorten sushi, de mooiste cocktails én relaxte muziek voor een ware ‘Shiki experience’. Kom langs en ontdek zelf diverse smaaksensaties die uw hart twee keer harder doen laten kloppen.

Hillegersberg sushi

Hoe zijn wij te bereiken?

Restaurant Shiki Sushi & Lounge is gevestigd in Rotterdam Prins Alexander. Zo zijn we gemakkelijk te bereiken vanaf meerdere locaties, waaronder ook Hillegersberg. U kunt ervoor kiezen om met de auto te komen. Wanneer u via de Straatweg de S111 oprijdt en overgaat op de S109, slaat u af richting de Prins Alexanderlaan en komt u bij ons prachtige restaurant terecht. Ook kunt rijden u via de Molenlaan, waarna u verder gaat via de Terbregseweg en weer afslaat richting de Prins Alexanderlaan. Naast ons restaurant is een openbare parkeergarage, waar u zonder moeite uw auto kwijt kunt. Ook zijn wij goed te bereiken via het openbaar vervoer. Zo stapt u vanaf de Bergse Plaslaan op tram 4 richting Rotterdam station-Noord, waarna u de stoptrein richting Rotterdam Alexandrium pakt. Voor een onvergetelijk ervaring, verse sushi en andere heerlijke gerechten bent u bij ons sushi restaurant in de buurt van Hillegersberg aan het juiste adres. Sushi bestellen en sushi afhalen is mogelijk!

Shiki Sushi & lounge adres:

Prinsalexanderlaan 37A

3068 PN Rotterdam

Keuken:
Zondag t/m donderdag: 17:00 – 22:00
Vrijdag & zaterdag: 17:00 – 23:00

Restaurant:
Maandag t/m zondag: 17:00 – 23:00

OVER SHIKI

"Shiki Sushi & Lounge is een concept dat is bedacht door een collectief van horeca professionals die niet bang zijn om een eigen identiteit te creëren op het gebied van horecaconcepten."

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery