Moederdag tip: Sushi eten in Rotterdam

Het is bijna de dag van het jaar waarop u uw lieve moeder even in het zonnetje zet! Er zijn heel veel activiteiten die u op moederdag 2025 kunt gaan doen, maar u weet wat veel moeders vaak zeggen: liefde gaat door de maag. Bent u op zoek naar een smaakvol en origineel moederdag cadeau? Lees dan snel verder!

Reserveren

Een perfect moederdag cadeau

Het kiezen van een leuk moederdag cadeau is vaak lastig. Wat geeft u aan deze bijzondere persoon om te laten zien dat u haar waardeert? Veelal belanden moederdag kleinigheidjes op termijn in de prullenbak. Shiki Sushi Lounge is een voorstander van het maken van fijne herinneringen en dan natuurlijk het liefst bij ons in het Sushi restaurant in Rotterdam. Kies dit jaar voor een geschenk voor moederdag dat focus legt op quality-time met zijn tweeën of met het hele gezin!

moederdag cadeau sushi

Sfeervolle Sushi lounge

Velen omschrijven Shiki Sushi Lounge als een all-you-can-eat met stijl. Hier streven wij dan ook naar! Geniet onbeperkt in onze loungebanken van de meest extravagante sushi variaties. Ontdek fusion gerechten uit de traditionele Japanse keuken met een fijne knipoog naar andere keukens. Denk bijvoorbeeld aan de Hawaiiaanse Poké bowl. Door ons diverse Sushi menu is er voor ieder wat wils - ook voor de liefhebbers van de Japanse keuken die geen vis lusten hebben wij genoeg alternatieven op de menukaart staan. Zo bent u er zeker van dat uw moederdag cadeau in de smaak zal vallen. 

Kiest uw familie er dit jaar voor om met een grote groep uit eten te gaan en alle moeders en oma’s in de watten te leggen? Dit is voor Shiki Lounge geen enkel probleem, ons ruim opgezette lounge restaurant is uiterst geschikt voor het ontvangen van grote groepen om te lunchen of dineren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!  

 

Zin om op zondag 11 mei mooie herinneringen te komen maken bij onze Sushi Lounge in Rotterdam Alexander? Verzeker hier uw plekje. Heeft u nog bijzondere wensen voor deze gezellige dag? Neem dan contact met ons op via deze pagina, dan kijken we samen hoe we de perfecte moederdag kunnen organiseren. 

Reserveren

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery