Dessert Rotterdam bij Shiki Lounge

U kunt uiteraard ook genieten van heerlijke desserts bij Restaurant Shiki Sushi Lounge. Op onze website vind je een menukaart waar onze dessert zijn weergegeven. Het is nu zelfs mogelijk om dessert te bestellen en thuis te laten bezorgen!

Ben je benieuwd naar wat voor dessert Shiki aanbiedt? Lees dan snel verder!

Dessert toetje Strawberry Romanoff

Heerlijke Desserts

Ben je op zoek naar een toetjes restaurant of dessertclub? Shiki biedt verschillende desserts aan. Zo heb je Sesame Buns, Sweet Buns en Banana Tepura, maar ook verschillende roomijs zoals Vanille, Oreo, Green Tea, Ferrero Rocher Ice-Cream, Black Sesame, Mango en Coconut ijs. Zijn onze dessert inbegrepen? Ja, op onze menukaart vindt u een selectie van de inbegrepen desserts. Wilt u (room)ijs thuisbezorgd krijgen? Neem dan nu contact met ons op!

Contact

Dessert toetje Strawberry Romanoff

Wat onze klanten vinden

Met een klantenwaardering van 4,0 bij 170 beoordelingen op Tripadvisor weet u zeker dat u gaat genieten bij restaurant Shiki Lounge! Ook op Google scoort Restaurant Shiki Lounge een 4,3.

Wilt u desserts bestellen? Ga dan naar onze bestel pagina! Het is ook mogelijk om dessert bij ons af te halen. Benieuwd?

Neem nu contact met ons op!

Desserts bij Japans restaurant Shiki

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery