ANWB Acties: Dineren bij Shiki Sushi & Lounge

Sinds 10 maart 2019 heeft de ANWB weer een nieuwe actie in het leven geroepen, namelijk de ANWB Restaurant Actie. Middels deze actie kunnen leden van de ANWB tegen leuke kortingen eten bij een groot aantal restaurants. Zo kunnen gezinnen, vrienden of partners genieten van overheerlijke gerechten door het hele land. Bij Shiki Sushi & Lounge vinden wij het belangrijk dat we toegankelijk zijn voor iedereen, en dat een ieder kan genieten van de Shiki Experience. Daarom kunnen wij met trots vertellen dat ook Shiki Sushi & Lounge meedoet aan een van de leukste ANWB acties!

 

Wat houdt deze ANWB actie in?

Middels deze ANWB restaurant actie kunt u samen met uw vrienden of familie komen genieten van een overheerlijk menu, volledig in Shiki Stijl. Omdat u lid bent van de ANWB serveert Shiki Sushi & Lounge een smaakvol 3-gangen menu (aangepast op de actie) voor de helft van de prijs. In plaats van € 32,50 betaalt u slechts € 16,25 per persoon. In dit speciale 3 gangen menu geniet u vooraf van een van de lekkerste sushi rollen. Als hoofdgerecht is er een keuze uit vis of vleesgerechten. Als kers op de taart heeft u keuze uit verschillende fruit of ijssoorten. De speciale ANWB actie geldt alleen voor het eten, voor de drankjes geldt de normale prijs.

Bent u lid van de ANWB en wilt u gebruik maken van de speciale restaurant actie? Reserveren kan via de ANWB. Geef eenvoudig de datum, tijd, uw naam en de personen variërend van 1 tot 12 door en wij zullen u van harte verwelkomen in ons restaurant.


 BEKIJK HIER HET 3 GANGEN MENU 

Over Shiki Sushi & Lounge

Bij Shiki Sushi & Lounge hangt de loungesfeer in de lucht. Sushi eten met vrienden en familie is dan ook nog nooit zo relaxt en stijlvol geweest. Een ongekende plek op een onwaarschijnlijke locatie. Een plek waar dynamiek, innovatie, sfeer, belevenis en stijl centraal staan. Het restaurant is volledig verlicht met speciale kleurlampen, die de zaal voorzien van een rustgevende ambiance, terwijl de achtergrondmuziek er een loungetint aan geeft. Shiki Sushi en Lounge laat al uw zintuigen prikkelen.

Ons personeel is zorgvuldig uitgekozen. Gedurende uw bezoek aan Shiki Sushi & Lounge zal ons personeel ervoor zorgen dat u proeft van de zogenoemde “Shiki Experience”. Onze koks zijn gespecialiseerd in de Japanse keuken en bieden met hun jarenlange ervaring een smaaksensatie om nooit te vergeten. 

Voor een onvergetelijk ervaring, verse sushi en andere sensationele gerechten bent u bij Shiki Sushi & Lounge Rotterdam aan het juiste adres. U bent dan ook van harte welkom voor een ultieme beleving en een ware smaakexplosie.

Heeft u nog vragen over de speciale ANWB acties? Neem gerust contact met ons op. Reserveer snel via de ANWB, de tafels zijn beperkt.

 

 

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery