Paaslunch idee: Sushi eten in Rotterdam

Het Paasweekend komt er weer aan! Geef een aziatische twist aan Pasen met een all-you-can-eat Paaslunch of Paasdiner bij Restaurant Shiki in Rotterdam. Geniet zonder tijdsdruk van diverse asian fusion gerechten. Denk hierbij aan verschillende soorten Sushi, Chicken Teriyaki, groenten, noodles, Pokebowl en nog zoveel meer lekkers! Maak jouw Paasweekend compleet bij Restaurant Shiki!

RESERVEER DIRECT

Wat hoort er bij een Paaslunch?

Veel mensen kiezen ervoor om tijd te spenderen met het gezin of de gehele familie tijdens het Paasweekend. Hier wordt vaak gekozen voor een Paasbrunch. Vanaf 's morgens vroeg ben je in de weer met broodjes afbakken, eieren koken en diverse andere gerechten voor te bereiden. Wat hoort er bij een Paasbrunch? Eigenlijk is het belangrijkste dat de familie aanwezig is, er mooie herinneringen en verhalen worden gedeeld en dat er lekker wordt gegeten. De stress van het organiseren van een Paasbrunch of Paaslunch neemt Shiki graag voor je weg: kom gezellig bij ons langs tijdens Pasen! 

Een Paaslunch bij Shiki straalt relaxen en gezelligheid uit. Neem plaats op een van onze loungebanken en waan jezelf in een wereld van de lekkerste asian fusion gerechten en dan ook nog eens onbeperkt! All-you-can-eat Japans eten in Rotterdam bij Shiki geeft je de ruimte om te genieten van heerlijk eten, zonder tijdsdruk of stress in de keuken. Dat is wel zo fijn wanneer je bij wilt kletsen met die nicht die je niet al te vaak ziet. 

Sushi eten in Rotterdam

De lekkerste Japanse Sushi eet je bij Shiki Sushi Lounge in Rotterdam Alexander. Vlakbij winkelcentrum Alexandrium (of Oosterhof onder de locals) vind je in het pand van het welbekende Club Blu ons luxe lounge restaurant. Geniet van bijzondere Sushi gerechten gepaard met een frisse Cocktail, gemaakt door onze vakkundige bartenders. Ben je geen visliefhebber? Geen probleem! Wij serveren verschillende Sushi zonder vis, bijvoorbeeld gevuld met kip of groenten. Daarnaast hebben wij ook tientallen vlees, vis, groente, noodle en rijst gerechten op onze menukaart staan. De bestellingen voer je eenvoudig in op een tablet en wij doen de rest: het loungen kan nu echt beginnen!

Zin om samen met jouw dierbaren het Paasweekend te vieren bij Shiki Rotterdam? Wacht dan niet te lang en reserveer vandaag nog je tafel. We kijken er naar uit je te mogen ontvangen met Pasen! 

RESERVEER DIRECT

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery