Sushi Catering: Laat Shiki uw evenement afmaken!

Heeft u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar een heerlijke sushi cateraar? Dan bent u bij Shiki aan het juiste adres! Shiki Catering & Events zal ervoor zorgen dat uw gelegenheid of event een groot succes wordt.

OFFERTE AANVRAGEN

Sushi catering op maat

Shiki Sushi & Lounge biedt een verfijnde sushi catering ervaring op maat die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. Met ons toegewijde team van culinaire experts streven wij ernaar om een onvergetelijk culinair moment te creëren voor onze klanten. Onze catering op maat gaat verder dan alleen het leveren van heerlijke sushi; met aandacht voor detail en passie voor gastronomie brengt Shiki verse ingrediënten, creatieve presentatie en onberispelijke service.  

Als onderdeel van ons sushi catering op maat bieden wij ook getraind bedienend personeel om een naadloze service-ervaring te garanderen op uw evenement. Of het nu gaat om het verzorgen van een elegant diner, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke viering, het bedienend personeel van Shiki Sushi & Lounge zorgt ervoor dat elk aspect van de catering vlekkeloos verloopt, waardoor de gasten zich volledig kunnen concentreren op het genieten van de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer.

Sushi catering event

Luxe hapjes of een heel buffet?

Om ervoor te zorgen dat uw cateringervaring perfect is, horen wij graag eerst uw wensen en aan de hand daarvan zullen wij u adviseren over de juiste hoeveelheid om te bestellen, zodat u niet met te veel of te weinig zit. Of het nu gaat om een chique borrel met luxe hapjes of een uitgebreid buffet voor een georganiseerd diner op locatie, wij passen onze culinaire creaties aan uw behoeften aan. Wij leveren niet alleen voortreffelijk eten, maar ook een ongeëvenaarde service die bijdraagt aan de perfecte ambiance van uw speciale gelegenheid. Laat Shiki Sushi & Lounge uw culinaire partner zijn en geniet van een onvergetelijke cateringervaring.

Sushi catering event

Offerte aanvragen

Bediening personeel Shiki?

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery