Shared dining Rotterdam: Sushi eten bij restaurant Shiki!

De afgelopen jaren is het shared dining concept steeds populairder geworden. Dit begrijpen we bij Shiki heel goed, want samen eten is natuurlijk het gezelligst! Shiki Sushi & Lounge is al jaren voorstander van samen eten in een comfortabele sfeer, het liefst op lekkere loungebanken met een verfrissende cocktail in de hand. Ons restaurant is ingericht om eetgezelschap van ieder formaat te kunnen ontvangen, of je nu samen lekker een avondje uit hebt of gaat eten met een grote groep - bij Shiki zit je goed. Geniet van heerlijke fusion gerechten uit de Japanse keuken, en andere Aziatische keukens. Nieuwsgierig naar de leukste locatie voor een groepsdiner in Rotterdam? Lees dan snel verder!

Reserveren

Wat is shared dining?

Shared dining is een populair eetconcept waarbij meerdere gerechten of gerechten worden besteld en gedeeld door de aanwezige gasten aan een tafel. In plaats van dat je via onze tablets per persoon voor jezelf besteld, worden verschillende gerechten besteld die iedereen met elkaar kan delen. Dit concept komt veel voor in Aziatische culturen, waarin samen eten en het delen van maaltijden een belangrijk sociaal aspect is. 

Het concept van shared dining geeft alle gasten de ruimte om te proeven en te ontdekken, je hoeft je dus niet te beperken tot een bepaald gerecht. Zo maak je kennis met nieuwe smaken van onze menukaart die je zelf niet zo snel zou bestellen! Denk bijvoorbeeld aan sushi met paling, greenshell mosselen of onze crab & shrimp spring roll. Daarnaast ziet een tafel met allemaal kleine porties er super gezellig uit, dit draagt ook bij aan de eetervaring. 

Nieuwsgierig naar onze menukaart? Bekijk ons menu via de onderstaande knop! 

Menukaart

groepsdiner shared dining

eten met grote groep

Groepsdiner Rotterdam

Restaurant Shiki Sushi & Lounge is gevestigd in Rotterdam Oost, nabij winkelcentrum het Alexandrium. Shiki leent zich perfect als restaurant voor grotere groepen, door onze vaste all-you-can-eat menu prijzen weet iedereen van de club hoeveel de kosten voor het eten zullen zijn. Heb je wat te vieren? Dan kun je een feestelijke cocktail van onze uitgebreide cocktailkaart bestellen. Kies gemakkelijk de gerechtjes uit per ronde en wij verspreiden deze voor jullie over de tafel. Het fijne van alles? Bij Shiki kun je in alle rust genieten van een all-you-can-eat groepsdiner zonder tijdslimiet!

eten met grote groep

Reserveren

Zin om uiteten te gaan met een grote groep? Heb je wat te vieren zoals een verjaardag, werkuitje of jubileum? Kom dan eens langs bij Shiki Sushi & Lounge! Via de reservering-widget op onze website heb je al de mogelijkheid om te reserveren voor een club van 14 personen. Zijn jullie met een grotere groep? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen!

Reserveren Contact

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery