All you can eat Den Haag: verleg UW grenzen naar Shiki Lounge!

Bent u op zoek naar een all you can eat restaurant in de buurt van Den Haag? Denk dan eens aan Shiki Sushi & Lounge! Door onze locatie nabij de snelweg bent u vanuit de stad achter de duinen in een mum van tijd bij ons restaurant. U kunt gemakkelijk voor de deur parkeren op ons ruim opgezette parkeerterrein. Bij Shiki Sushi & Lounge geniet u onbeperkt van de lekkerste Japanse fusion gerechten, zonder tijdslimiet. Benieuwd naar ons Sushi restaurant in de buurt van Den Haag? Lees dan verder!

Menukaart

All you can eat Sushi restaurant

Bij Shiki Sushi & Lounge krijgt u de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van de lekkerste Japanse gerechten. Naast onze klassieke Japanse sushi bieden wij ook een ruime keuze aan grill- en wokgerechten met invloeden uit diverse Aziatische keukens. Denk bijvoorbeeld aan extravagante Uramaki’s of Nigiri sushi op traditionele wijze. 

Wist u dat… Bij traditionele Nigiri sushi de viskant in de sojasaus wordt gedoopt in plaats van de rijstkant? Leg daarna de sushi op uw tong met de viskant naar beneden voor een ultieme ervaring van de Umami-smaak!

Wat Shiki Sushi & Lounge uniek maakt in het all-you-can-eat concept is het ontbreken van een tijdslimiet. Bij Shiki krijgt u de gelegenheid om de hele avond lang te genieten van culinaire verwennerij. 

All you can eat den haag sushi

sushi den haag - All you can eat

Sushi restaurant vlakbij Den Haag

Restaurant Shiki Sushi & Lounge bevindt zich in de Rotterdamse wijk Alexander, uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag via de A13 richting Rotterdam. Neem vanaf knooppunt Kleinpolderplein nabij Rotterdam Blijdorp de A20, en binnen enkele minuten bereikt u ons restaurant. Ons tweelaagse parkeerterrein naast de locatie zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een parkeerplek dicht bij de ingang!

We verheugen ons op uw komst naar ons restaurant! Of u nu op zoek bent naar een uitstekend all-you-can-eat restaurant in de buurt van Den Haag of simpelweg geïnteresseerd bent in boeiende sushi-informatie, we streven ernaar dat u een smaakvolle ervaring beleeft! Benieuwd naar onze volledige menukaart of wilt u direct reserveren? Neem een kijkje bij de onderstaande knoppen!

Contact Menukaart

Beste gast,

Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch. Klik op de onderstaande knop om te reserveren en de beschikbaarheid per dag/tijdstip online in te zien.

Reserveer hier

Heeft u een algemene vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken via

Bel Shiki

Bel Shiki Bel Shiki
Bel Shiki Bel Shiki
Reserveer uw tafel Reserveer uw tafel
Shop Take-away & delivery