restaurant shiki rotterdamShiki Sushi Rotterdam & Lounge biedt u een nieuwe sushi ervaring aan.

Maak kennis met onze zaak waar de loungesfeer in de lucht hangt. Nog nooit was het zo relaxed om sushi te eten.
Onbeperkt van sushi genieten, maar dan wel met stijl.

”Het dynamische interieur van het restaurant zorgt voor een unieke sushi ervaring in Rotterdam. De ruimte is zo ingedeeld zodat elke zitplaats haar eigen beleving met zich mee brengt” – Yu-Jiang Zhao, Interieur Ontwerper Shiki Sushi & Lounge

All-you-can-eat Sushi

Het All You Can Eat concept (AYCE) is al jaren lang een succes geweest. Helaas heeft dit een negatieve imago gekregen. De term ‘vreetschuur’ is nu de standaard geworden.

90% van de AYCE Japanse sushi restaurants (incl. marktleiders) focussen puur op volume en massa in een zo kort mogelijke tijd. Dit betekent dat er vaak een kantine opstelling wordt gebruikt, personeel wordt ingezet die vaak alleen gerechten/dranken komen brengen en afruimt.

lekker onbeperkt sushi eten in rotterdamShiki Sushi Rotterdam
Bij Shiki Sushi Rotterdam & Lounge kunt u dineren en onbeperkt genieten van onze tablet menu kaart. Doordat de opstelling van onze open keukens en restaurant bar voorin zijn geplaatst wordt er een efficiënte omloopsnelheid zonder kwaliteitsverlies bereikt.

Gerechten worden meteen op afroep gemaakt en niet in massa voorbereid. Dit kunt u zelf toetsen als u let op de temperatuur van de sushi. Niet koud vanuit de koelkast, maar op kamertemperatuur. Dit i.c.m. verse inkoop van ingrediënten bij diverse leveranciers die dezelfde dag nog komen leveren, waarborgt de beste kwaliteit die te vinden is in dit segment.

Lounge
Naast het dineren kunt u voor of na het eten een drankje doen in onze prachtige lounge. Bovendien kan de lounge onafhankelijk fungeren van het restaurant doordat er eigen faciliteiten aanwezig zijn:

Geluid/licht systeem
De lounge biedt de mogelijkheid om diverse gemoedstoestanden tegemoet te komen. Zo kan het licht volledig aangepast worden met haar eigen soort muziek.

Bar
Breed aanbod aan sake, cocktails, whisky, wijn en diverse soorten bier en frisdrank

Dynamische ruimte
Volledig afsluitbaar, met flexibele zit/staan mogelijkheden.

Service
Toegewijd personeel met aansluitende kennis over alles wat er in de lounge te bieden valt.

Fingerfood

Geniet van een aangepaste kaart die aansluit op uw drankje. Van conventionele borrelhapjes tot gespecialiseerde Japanse gerechtjes.

Uiteraard bestaan er verhuur mogelijkheden voor de lounge. Bezoek onze zaalverhuur rotterdam pagina voor meer informatie.

Kortom, ben jij een sushi liefhebber die klaar is voor een nieuwe sushi ervaring? Dan kunt u hieronder uw reservering compleet maken door het onderstaande formulier in te vullen.

Hoe kunt u ons bereiken?
Ons restaurant is gevestigd op de begane grond van het blauwe gebouw met de koepel (onder Club Eclipse). Wij zijn te vinden op Prins Alexanderlaan 37a naast het Zadkine en Albeda College gelegen aan de A20. Tevens staat er direct naast het gebouw een ruime parkeergarage waar u uw auto makkelijk kwijt kan. Ook is het ideaal om ons te bereiken met het openbaar vervoer. Aangezien de trein/metro station Alexander direct tegenover ons staat.

 

 

Contact

Stuur ons een berichtje.